3060 Pásztó, Irinyi u. 9 06 32 461 865

Gumiszerelés, javítás

Gumiszerelés Centírozás

A gumi szerelésekor, amikor az abroncs a felnire kerül, annak az esélye, hogy a szerelvény sugárirányú és oldalirányú középpontjának súlyeloszlása tökéletes, gyakorlatilag egyenlő a nullával. Így a gumiszerelés elengedhetetlen részét képezi az abroncs megfelelő, és szakszerű centírozása!

Alufelni javítás

A felnik sérülésénél, mint a véletlenszerű padkázás, nem kell minden esetben újat venni, tökéletesen meg lehet javíttatni. A felni sérüléseit, mint például a perem hajlása, perem repedése, a felni deformálódása, törése, többnyire javítható

Gumiszerelés centírozás 3.5 T Felett

A teherautó abroncsok újrafutózásával, a minta mélység növelésével jelentős üzemanyag megtakarítást érhetünk el. Egy ilyen beavatkozással nagyjából 25%-al lehetséges az abroncs élettartamát megnövelni.

Futómű beállítás

Műhelyünkben modern gépek, berendezések és sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek várják! Szükség esetén a futómű javítást és hibás alkatrész cseréjét és a beállítást is elvégezzük, hogy Ön kényelmesen autózzon. Kisteherautók futómű beállítását is vállaljuk.

TPMS rendszerek

Műhelyünkben minden autó típus TPMS rendszerét tudjuk szerelni és hozzá a szükséges gyári beállitásokat is elvégezzük.

Garancia

ügyintézés

Hivatkozva a kormány 249/2004 (VIII.27.) számú rendeletére a Lakat Gumi Kft az elvégzett munkára, 6 hónap jótállást biztosít.

Több infó