3060 Pásztó, Irinyi u. 9 06 32 461 865

Gyorsszervíz és javítás

Gőmbcsuklók, szilentek, Talpas csapszeg, összekötők, cseréje

A megbízható és problémamentes teljesítmény és motorfutás biztosítása érdekében cserélje ki az üzemanyagszűrőt kb. 15 000 km-enként illetve olajat is célszerű. A jármű használati útmutatójában ajánlott intervallum nem mindig valós. Kérdezze munkatársainkat bővebb információkért.Az üzemanyag szűrőt is célszerű 10.15 ezer kilóméterenként kicserélni.

Gyorsszervíz

Az időben feltárt hibákkal és azok kiküszöbölésével időt és pénzt takaríthatnak meg, ezért is fontos az autók időszakos átvizsgálása és szervizelése, vagy akár a nyaralás előtti felkészítés. Nálunk előzetes állapotfelmérést követően adunk ajánlatot az elvégzendő munkára, melyet munkalapon vezetünk és csakis az ön jóváhagyásával történik a szervizelés. Szakembereink segítségével, mind a beszerelt alkatrészekre, mind elvégzett munkánkra garanciákat vállalunk!

Kipufogó szervíz, csere, javítás

Kipufogó szervíz

Szolgáltatásaink: Kipufogó átvizsgálás, kipufogó javítás, kipufogó szerelés, kipufogó gyártás, csőhajlítás, kipufogó csere, kipufogó készítés mellett vállaljuk az ügyfél által hozott kipufogók beépítését,

A kipufogóalkatrészeket azonnal, vagy rövid szállítási határidővel tudjuk rendelkezésükre bocsátani. Ha saját elképzelése van a kiufogórendszerével kapcsolatban, akkor azt szakembereink az ön elvárásai alapján átalakítják.

Garancia

Ügyintézés

Teljes körű garancia ügyintézés, anyagbeszerzés, árajánlat készítés. Hozott alkatrészekre nem vállalunk garanciát.

  • olajcsere
  • motor váltó differenciálmű
  • vezérlés cserék
  • teljeskörű gépjármű szervízelés 3.5 T-ig
  • Futómű szervíz, gömbcsuklók lengéscsillapítók cseréje
  • erőátvitel szervizelés karbantartás csere

Garancia vállalás

HIVATKOZVA A KORMÁNY 249/2004 (VIII.27.) SZÁMÚ RENDELETÉRE A LAKAT GUMI KFT AZ ELVÉGZETT MUNKÁRA, 6 HÓNAP JÓTÁLLÁST BIZTOSÍT.

Több infó